Az Acetificio Andrea Milano 1889 óta gyárt borecetet. A legjobb borok gondos kiválasztása előzi meg ennek a történelemben, illatban és ízben gazdag ecetnek. Minden csepp ízt és frissességet kölcsönöz ételeinek. Használja nyers zöldségek ízesítéséhez, vagy pácok készítéséhez. ÖSSZETEVŐK: fehérbor, antioxidáns: kén-dioxid.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.