Részletes termékinformáció
Sütéshez, főzéshez, lúgos kémhatású.
Összetétel:
nátrium-hidrogén-karbonát
Felhasználás:
Nehezen emészthető, savas ételek készítésénél, lassan puhuló húsok főzésénél tegyen egy késhegynyit az ételbe. Sütéskor a sütőpor felét érdemes szódabikarbónával helyettesíteni. Gyomorégés esetén oldjon fel egy kávéskanál szódabikarbónát egy pohár vízben, és fogyassza el.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen!
Eredet helye: Bosznia-Hercegovina
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap/hónap/év)
További információ: www.benefittreform.hu
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.