Gluténmentes sütőporunk a klasszikus sütőpor tökéletes alternatívája. Ezenkívül lazítja a tésztát, támogatja a gyors növekedést, és könnyebbé és finomabbá teszi a pékárut.
A gluténmentes por nem különbözik a hagyományostól. Pontosan ugyanígy használják. Finom piskótákat, palacsintákat, kekszet, gofrit, zsömlét, ropogós aljút és minden egyéb süteményt süthetsz vele.
Emellett nem csak édes desszertekhez, hanem sós ételekhez is alkalmas. Használatával tökéletesen kijön egy zöldséges vagy lazacos rolád vagy egy sajttorta. Ennek köszönhetően a torta krémes állagú és egyedi ízű.
Összetevők: Térfogadószer: difoszfátok, nátrium-karbonátok; kukoricakeményítő, burgonyakeményítő
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.