A borsó története a korai Egyiptomra, Pakisztánra és Afganisztánra is visszavezethető, azonban a modern időkben már a világ számtalan területén használják. A borsó – amely botanikailag egy gyümölcs – számos mikrotápanyagot tartalmaz.
A borsófehérje por egy nagyszerű vegán módja a fehérje bevitel növelésének. Keverd a borsófehérje port smoothiehoz vagy más italhoz, zabkásába, levesbe vagy desszertbe.
A BioMenü BIO BORSÓFEHÉRJE port ellenőrzött körülmények között nevelt, válogatott, tisztított borsó felhasználásával készítik. Jó minőségű természetes fehérjeforrás, amely nem tartalmaz koleszterint. GMO mentes, nem allergizál és nem tartalmaz nehézfémet, növényvédőszereket, állati eredetű vagy szennyező anyagokat sem. Számtalan felhasználási lehetőségével elsőrangú eszköze a növényi fehérje szervezetbe juttatásának.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 20-30 g 1 adag naponta, italokba vagy főzelékekbe keverve
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők: 100% bio borsófehérje (pisum sativum)
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.