A Dél-Amerikában termesztett narancssárga aranybogyó nagy tápanyag tartalommal rendelkezik. Az inka bogyó más nevei: aranybogyó, physalis, azték bogyó és perui cseresznye. Az inka bogyó egy modern szuperélelmiszer, amely vitaminban gazdag és gyulladásgátló bioflavonoidokkal rendelkezik. A perui hegyvidéken termesztett inka bogyót betakarítják, a legjobb minőségűeket kiválogatják, majd természetes vízben tisztítják és szárítják. Ez a folyamat megőrzi a természetes, nyers tápanyagtartalmukat. Az édes inka bogyó nagyszerű nassoláshoz vagy sütési összetevőként is. A bogyók ideális összetevői sokféle süteménynek, kekszeknek, csokoládéknak és finom desszert öntetnek is.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = 10-15 g 1 adag naponta, közvetlenül vagy ételbe keverve
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők: 100% bio inka bogyó (physalis peruviana)
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.