A BioMenü BIO KÓKUSZLISZT természetes alternatívája más típusú liszteknek, gazdag élelmi rostban és fehérjében. Valójában a legmagasabb élelmirost-tartalommal rendelkezik, más lisztekkel összehasonlítva. Ezenkívül vezető szerepet tölt be a többi liszt között fehérjetartalmában. Az általános felhasználás magában foglalja a főzést, sütést (palacsinta, süti, kenyér stb.), szószok, turmixok készítését. Napi néhány evőkanál jelentősen megváltoztatja a napi rostfelvételt. Fontos szempont, hogy a kókuszliszt nem tartalmaz glutént, ezért nem használható a normál liszt 1:1 arányú pótlására. Több folyadékot kell hozzáadni, hogy a főzés során a megfelelő textúrát elérje. A kókuszliszt ideális azok számára, akik érzékenyek a búzára és allergiásak a gluténre, mivel nem tartalmazza ezt a specifikus fehérjét.
Adagolás, javasolt felhasználás:
Egy adag = ízlés szerint
Általános felhasználási területe és alkalmazása megegyezik minden más lisztével, de a hagyományos tésztaállag eléréséhez kicsit több vizet kell az alapanyaghoz kevernünk.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők: 100% bio kókuszliszt (cocos nucifera)
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.