Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta. A szilvát megszárították, tengeri sóval pácolták és 1-3 évig érlelték. Az umebosi ehető magában is, vagy gabonafélék és zöldségek ízének javítására használják. Magában is, vagy gabonafélék és zöldségek ízének javítására használják. Az umebosi-pépből fanyar, csípős ízű öntet vagy mártás és tea is készíthető. Harmonikus egyensúlyban vannak a jin és a jang tényezők. Erősíti a beleket, és mindenfajta rákban szenvedők rendszeresen fogyaszthatják.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.