Élvezd a roppanós csokoládé és a fanyar meggy izgalmas találkozását! A Csinta Chocolate Thins termékek a Csinta és a soproni Harrer csokoládéműhely együttműködéséből születtek.
A Harrer Csokoládék és a Csinták készítése során is elsődleges, a természetes alapanyagok használata és a gondos figyelem az elkészítés során. Ez a minőség iránti szeretet és elköteleződés az íz és textúrák találkozásában jelenik meg.
A 62%-os Bean-To-Bar csokoládé, gondosan válogatott és a gyümölcsök ízvilágával harmonizáló kakaóbabból készült. Az elsőre roppanós vékony csokoládé réteg és a hajlékony gyümölcslap kontrasztja az egybeolvadó ízek és textúrák élményével teszi páratlanná a Csinta Chocolate Thins termékeket!
A kis kártyákon található idézetek segítségével, miközben élvezzük a szánkban olvadó csokoládét összekapcsolódhatunk magunkban azokkal az értékekkel amik a boldogságra és tudatosságra emlékeztetnek bennünket.
Összetevők: 65% étcsokoládé (kakaóbab (Tanzánia), cukor, kakaóvaj, napraforgó lecitin (emulgálószer)) alma, meggy.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.