A fermentált Kajszis csalamádéban
visszaköszön az ismerős csalamádé íz, és
mégis van benne valami egészen újszerű. A
klasszikus csalamádé alapanyagokat
(káposzta, sárgarépa, paprika, hagyma és
babérlevél) egy jó adag aszalt sárgabarack
egészíti ki, ami egyrészt az erjedést segíti,
másrészt tökéletes ízharmóniát hoz létre az
üvegben. A végeredmény egy savanyú és
selymes ízvilág, ami kicsiknek és nagyoknak
egyaránt a kedvence lehet. A fermentálás során a felhasznált alapanyagok vitamintartalma megmarad, az üvegben található élőflóra pedig jótékony hatással van az emésztőrendszerre.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.