Ínyencségre vágyók jellegzetes íze és illata miatt kiválóan használhatják sütemények, gyümölcslevesek, kompótok, édes borok, forralt borok, teák készítéséhez. Csillagánizs fokozza a hús ízét. Ezt a fűszert használják Biryani, a Garam Masala és Chai Masala készítésénél az egész indiai szubkontinensen.
Széles körben használják a kínai konyhában. A maláj, az indonéz, az indiai konyha, de a legtöbb ázsiai országok konyháinak fő hozzávalói közé tartozik.
A csillagánizs az egyik fő összetevője a hagyományos Ötfűszer keveréknek a kínai konyhában. Egy nagyon fontos összetevője a PHO-nak, a vietnami tésztás levesnek
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.