Hazánk egyik legismertebb és legtöbbet használt olaja, hidegen sajtolt változatban. A kíméletes előállítási módnak köszönhetően a Grapoila napraforgóolaj Omega-6 zsírsav- és E-vitamin-tartalma kimagasló, ezáltal nemcsak élelmiszerként, hanem bőrápolószerként is használható. Az antioxidáns hatású E-vitamin-tartalom segít a sejtfalak, a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek és a szívműködés egészségének megőrzésében. A népi gyógyászatban nehezen gyógyuló sebek és száraz, pikkelyesen hámló bőr kezelésére használták.
Sárga színű, pirított napraforgóra emlékeztető illatú olaj, mely hagyományos magyaros ételekhez, saláták, hidegtálak, majonéz készítéséhez ideális. Közepes hőfokon sütésre, főzésre is alkalmas, de kerüljük a hosszú időn át történő hevítését.
A Grapoila BIO napraforgóolaj a világ legismertebb, vakteszten alapuló ételkóstoló versenyén, a Great Taste-en 2019-ben és 2020-ban is kétcsillagos, kiváló minősítést szerzett.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.