A Hulala cukormentes növényi habalapanyag egy igazi adu ász sütéshez és főzéshez egyaránt. A tészta- és húsételektől kezdve a desszertekig, bármi elkészíthető és használata mindig garantálja a tökéletes eredményt. Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük. A tökéletes eredmény elérése érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. A hosszabb eltarthatóság érdekében hab készítése esetén hőmérséklete mindig maradjon 5 és 8 °C között.
Allergének: szója, tej
Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (25%), rost, stabilizátorok: E420,E463,E401,E339; TEJfehérje, emulgeálószerek:E472e, SZÓJAlecithin (E322), E472b; aromák, színezék:E160a
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.