Részletes termékinformáció
Miért jó?
Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és csökkentik a rossz koleszterin szintjét a vérben. Úgy tartják, hogy rendszeres fogyasztása – káliumtartalmának köszönhetően – megakadályozza a kisebb ráncok, szarkalábak kialakulását. A mazsola apró szemű mag nélküli szőlőből készül, általában süteményekbe teszik.
Összetevők:
mazsola, gyapotmagolaj
Allergének:
Nyomokban földimogyorót és dióféléket is tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia 1410kJ/332kcal
Zsír 0,8g
- amelyből telített zsírsavak 0,3g
Szénhidrát 77g
- amelyből cukrok 65g
Fehérje 2,7g
Só 0,01g
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.