Részletes termékinformáció
Ez a 100%-ban természetes, prémium minőségű, enyhén narancsos árnyalatú kősó a Himalája déli részéről, Pandzsábból származik. A Himalája só markáns ízű só, amely mégsem nyomja el az ételek ízét. Annak érdekében, hogy ne veszítse el csodálatos aromáját, mindig frissen őrölve add az ételhez.
Összetevők: himalája só
Tápérték: 0 Kcal
Felhasználás:
Mindig fontos átgondolni, hogy az adott ételhez melyik típusú és milyen szemcseméretű só a legjobb választás. Az igazán jó minőségű sófajtákat kár főzéshez használni – a legjobb, ha ezeket tálalás előtt szórjuk az ételre, így biztosan nem veszítik el fenséges ízüket. Általános szabály, hogy a sót a lehető legkésőbb kell az ételhez adni, mivel ha túl korán sózzuk meg az ételt, a főzés közben elpárolgó folyadék miatt túl sós lehet a végeredmény. A „feur de sel” (sóvirág) különleges, ropogós textúrája révén fantasztikus ínyencségnek számít. Prémium minőségű sóként húsokra és halakra szórva ajánljuk.
TIPP!
A só az édes fogásoknak is remek ízt ad. Egy csipet sóval például gyönyörűen kiemelheted a csokoládé és a kakaó ízét.
Tárolás száraz, hűvös helyen.
Forrás: gyártó / forgalmazó 2021. november
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.