Kékfrankos szőlőléből direkt érlelt, barnás-vöröses színű, enyhén kesernyés, enyhén savas ízű ecet. Érlelési ideje minimum 6 hónap.
Számos jótékony hatással bír a vörösszőlőecet: antioxidánsokban, antociánokban, polifenolokban (a színét is ezektől kapja) gazdag, zsírban és koleszterinben szegény. Évszázadokon keresztül univerzális gyógyszerként volt használatos. A saláták és húsok ízesitésén kívül, aperitifként, sőt sóhelyettesítőként is használják.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.