A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveikhez egyaránt.
Ajánljuk: cukros lekvárok helyett kenheted kenyérre, palacsintára, gofrihoz, de kiváló édesítőszer lehet teába, kávéba egyaránt.
Tárolás: napfénytől védett helyen, száraz, hűvös helyen! Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minőségének megőrzése érdekében! A termék tetején képződő mézhab a krémesítés folyamán jön létre a termék minőségét nem befolyásolja! Fogyasztás előtt ajánlott felkeverni! Felbontás után egy hónapon belül fogyaszd el!
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.
Összetétele: repceméz és fahéj. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert és mesterséget színezéket.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.