A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassák el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkoznak, így hűek maradnak nevükhöz és elveikhez egyaránt.
Gesztenyeméz
Jellemzője: Színe a sárgától a sötétbarnáig terjedhet. Jellegzetes markáns ízű, kesernyés utóízzel rendelkező méz.
Ajánljuk: a gesztenyeméz füstös, fűszeres ízvilágának köszönhetően kiváló választás lehet érlelt sajtok, kiadós húsételek, vagy zamatos őszi gyümölcsök, például körte mellé is.
Tárolás: Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
Karakteres íze miatt mézeskalács készítéséhez tökéletes lehet.
Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45°C-os) italba tegyünk minősége megőrzés céljából!
A méz kristályosodása természetes folyamat! A minőségét egyáltalán nem befolyásolja. A kristályos méz 45 °C-os vízfürdőben újra folyékony állapotúvá válik.
Összetétele: kizárólag szelídgesztenye nektárjából áll. Magas fruktóz tartalmú méz, ezáltal lassan kristályosodik.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.