Cukor, Kakaóvaj, Kakaómassza, Teljes tejpor, Növényi zsír (pálma, shea), Mogyoró (3,8%), Tejszínpor, Mandula (3,3%), Laktóz, Tejsavópor, Írópor, Vajzsír, Zsírszegény kakaópor, Sovány tejpor, Dextróz, Emulgeálószer: szójalecitin, Fruktóz, Kávé, Glükózszirup, Invert cukorszirup, Aromák, Étkezési só, Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 33% a csokoládéban; a fehér csokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.