Részletes termékinformáció
Az Agar-agar tengeri vörösmoszatokból nyert sütő és gélképző anyag. Már kis mennyiség is erős gélt képez, amely melegítés hatására is stabil marad. A zselatinnal ellentétben nincs kalóriaértéke, nem olvad könnyen és szilárdabb szerkezetű. Jótékony hatása van a májra és serkenti az emésztést, illetve kiváló kalcium és vas forrás. Felhasználható feldolgozott ökológiai élelmiszerek előállításához is.
Tápanyagtartalom 100g-ban:
Energiatartalom 720kJ/172kcal
Zsír 0,1g
- ebből telített zsírsav 0,1g
Szénhidrát 0,4g
Fehérje 0,1g
Rost 86g
Felhasználási javaslat:
Használhatjuk lekvárok, növényi aszpik, vagy édességek készítéséhez is.
Tárolás:
A termék gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó!
Figyelmeztetés:
Túlzott fogyasztása enyhe hasmenéssel járhat!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 július
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.