NATUR ORGANIC MÁKOLAL A mák igen nagy kincs a magyar és környékbeli országok étkezési kultúrájában. Viszonylag egyszerű termesztési módja, sokoldalú felhasználhatósága és kedvező tulajdonságai tették közkedveltté.
A mákolaj aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.
Régóta tudjuk, hogy lassítja az öregedési folyamatokat és elősegíti a magas vérnyomás csökkentését. Normalizálja a vér koleszterinszintjét és fokozza a szervezet védekező mechanizmusát. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató hatású. Kiváló a hatása a csontritkulás ellen, klinikai tesztek igazolják, hogy a legtöbb mákolaj fogyasztó csontozata javulást mutatott 6-12 hónap kúraszerű használat után.
Desszertek, rétes, fagylalt, palacsinta töltelék, sütemény és számos más étel alkotóeleme lehet. Különleges aromája péksüteményekben érvényesül leginkább, de salátákhoz és gyümölcslevesekhez is kiváló.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.