NATURA ÉDES TEJSAVÓPOR Az édes tejsavópor többféle felhasználási módja közül a legáltalánosabb kenyérsütésnél a liszthez adva elősegíti, illetve hatékonyabbá teszi az élesztőgombák működését.
Átlagos, kb 500-700 grammos kenyér esetén egy evőkanál édes tejsavóport célszerű a lisztkeverékbe tenni.
Tápláló, béltisztító és emésztést elősegítő ital készítése egy tetézett evőkanál tejsavóport vízzel tetszésszerinti koncentrációban elkeverve.
Legfeljebb napi kétszeri fogyasztása ajánlott.
A tej cukortartalmának mintegy háromnegyed része a tejsavóporban található, ezért az egyéni izlés szerinti italkeveréket nagyob higítástól a töményebb keverék irányába haladva célszerű kikisérletezni, a nagyfokú édességet figyelembe véve.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.