Gluténmentes rizsélesztő.
Felhasználás:
500 g gluténmentes liszthez adjunk 1 csomag rizsélesztőt, aktív élesztőt (az adagolást az érlelés időtartama szerint adjuk meg) 10g hosszú érlelés (6 óra vagy több) vagy 20g rövid érlelés (2-3 óra) és kb. 500-600 ml víz (a liszt típusától függően), hogy közepesen kemény tésztát kapjunk, amely se nem folyós, se nem túl kemény. Sózzuk, adjunk hozzá magvakat, köményt vagy fűszereket és olajat 5% (25 g) arányban a zsemle vagy baguett elkészítéséhez.
Összetevők: rizsliszt 100%.
Allergének: nincs
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.