A hajdina remek ásványianyag-, vitamin- és rostforrás.
A hajdinában található flavonoidok pozitívan befolyásolják az szervezet védekezőképességét és segítenek az érfalak megerősítésében. A hajdina segít fenntartani a normál energia anyagcserét, támogatja az immunrendszer működését, segít fenntartani az egészséges csontozatot és fogakat.
Kiváló alap számos étel elkészítéséhez, ajánljuk levesbetétként, köretként, salátákhoz.
Átlagos tápérték / 100 g
Energia: 1461 kJ / 345 kcal
Zsír: 3,1 g
amelyből telített zsírsavak: 0,7 g
Szénhidrát: 65 g
amelyből cukor: 1,3 g
Élelmi rost: 3,6 g
Fehérje: 12 g
Só: <0,01 g
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.