Összetevők: Édesítőszer: eritrit, Holland típusú 22% zsírtartalmú kakaó, sűrítőanyag: konjac liszt, édesítőszer: sztívia
Elkészítés:
- A zacskó tartalmát öntse egy lábasba!
- Folyamatos keverés közben adjon hozzá fél liter tejet (magtej, vagy bármilyen növényi tej használható)!
- Tegye fel főni, majd közepes lángon folytonos kevergetés mellett főzze, amíg besűrűsödik!
- Adagolja a kész pudingot vízzel öblített tálkákba!
Tápanayag tartalom |
100g pudingpor |
1 zacskó (50g pudingpor) |
1 elkészített adag* (kb. 130-140g) |
Energia |
154 kcal |
77 kcal |
74,25 kcal |
Zsír |
7,4g |
3,7g |
1,8g |
-melyből telített zsírsavak |
4,4g |
2,2g |
1,8g |
Szénhidrát |
3,2g |
1,6g |
6,27g |
-ebből cukor |
0,2g |
0,1g |
6g |
Fehérje |
7,32g |
3,66g |
4,66g |
Élelmi rostok |
19g |
9,5g |
2,37g |
*Az adatok 1 adag kész pudingra vonatkoznak.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.