Gumicukorka:
- 8-9g NoCarb "Gumicukorka" zselésítő alappor
- 400 ml gyümölcslé (tetszés szerint víz és szörp kombinációja)
- késhegnyi aszkorbvinsav
- 1 evőkanál édesítő
A zselésítőt, édesítőt és aszkorbinsavat összekeverjük, majd folytonos keverés közben felöntjük gyümölcslével. Ha összecsomósodik, botmixerrel, vagy turmixgépben keverjük meg.
Főzzük össze, majd adagoljuk ki formákba. Tegyük hideg helyre kihűlni.
Az így készített gumicukorka megőrzi formáját és melegben sem olvad el.
Ha lágyabb állagú zselét szeretnénk, akkor kevesebb alapport használjunk.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.