A vöröshagymapor kíméletes szárítási eljárással készült, amelynek köszönhetően megőrizte a vöröshagyma eredeti színét, illatát és ízét. A benne található hatóanyagok aktívak maradnak, és természetes formájukban hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez.
A vöröshagyma gazdag A-, B-, C- és E-vitaminban, valamint magas folsav-, nátrium-, kálium- és vastartalommal rendelkezik, emellett sok más ásványi anyagot is tartalmaz. Emellett jelentős mennyiségben tartalmaz kvercetint, egy erős antioxidáns flavonoidot, amely szerepet játszhat a rákmegelőzésben.
A vöröshagyma elősegíti a zsíranyagcserét, optimalizálja a koleszterinszintet és hozzájárul a vörösvérsejtek egészségéhez. Támogatja az egészséges vércukorszint fenntartását is.
Antioxidáns tartalmának köszönhetően segítséget nyújt a szabad gyökök káros hatásaival stemben. Magas rosttartalma miatt hasznos lehet azok számára is, akik emésztési problémákkal küzdenek.
100g vöröshagyma por nagyjából 800g nyers vöröshagymával ér fel. Illata és aromája szinte megyegyezik a friss zöldségével.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.