A Pödör prémium, hidegen sajtolt dióolaj jóleső, kellemes aromáját a kíméletesen pirított magyar dió adja, ami minden vele készített ételben kiemelkedően érvényesül. A dióolaj gasztronómiai szempontból az egyik legkedveltebb olaj. Szinte minden ételhez harmonizál.
Páratlan salátára (madár-, rukkola-, különféle zöld leveles saláták) Pödör Málna Balzsamecettel, hidegtálak (fűszeres sajtok, kecskesajt, parmezán, sonkák) finomítására, nyers és párolt zöldségekhez (sárgarépa, spárga, cékla, zeller, káposzta, gomba, articsóka), levesek, szószok ízesítésére, majonéz, tartármártás, pestok, valamint vegetáriánus ételek készítéséhez, vagy főzelékekhez, tésztához keverve. (Utóbbinál csak csepegtessünk dióolajat a kifőtt tésztára, szórjuk meg darált dióval és keverjük össze).
Különleges édes fogásokhoz, mint gyümölcssaláta, palacsinta, sütemények pl: piskóta, kuglóf, muffin, császármorzsa...
Alkalmas húsok, (vad, nyúl, kacsa, szárnyas, főtt marha) halak, zöldségek enyhe hőmérsékleten való sütéséhez, valamint grill és roston sült húsok utólagos ízesítésére, pácolására.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.