A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült.
Vitaminokban gazdag, roppanós gyümölcs ami kiváló snack, és desszertek díszítésére is ajánlott.
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás egy olyan eljárás, amely során a gyümölcsből egy speciális módszerrel kivonják a vizet, így hosszú ideig eltarthatóvá válik. A módszer lényege, hogy a gyümölcsöt először lefagyasztják, majd egy vákuumkamrába helyezik, ahol az alacsony nyomás és a fokozatosan emelkedő hőmérséklet hatására a gyümölcsben lévő jégkristályok elpárolognak, anélkül, hogy folyékony halmazállapotba kerülnének.
A liofilizáláshoz használt gyümölcsöket általában akkor szüretelik le, amikor a legérettebbek, és ezután rögtön le is fagyasztják őket, ez az oka annak, hogy tápanyagtartalmukból nem veszítenek. Szemben az aszalt gyümölcsökkel, ahol az egyszerű dehidratálással csak a víz 75-95%-át távolítják el, ami vitamin-veszteséggel járhat, a liofilizálásnál – mivel a víz majdnem teljesegészét kivonják -, ez nem fordul elő.
Összetevők:100% liofilizált málna
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.