A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült.
Gluténmentes lisztkeverék, Minőségi összetevők.
Összetevők: bambuszrost, útifűmaghéj, nyílgyökér liszt, barna rizsliszt, csicseriborsó liszt, nátrium-hidrogén-karbonát, cellulóz, citromsav, bazsalikom, oregánó
Elkészítési javaslat
Hozzávalók:
- 250 g lisztkeverék
- 530 ml víz
- 50 g extra szűz olívaolaj
- 6 g só
- (opcionálisan 5 g szárított élesztő)
A gluténmentes, vegán, alacsony szénhidráttartalmú lisztből készült pizzához a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, dagasztógéppel 3-4 percig keverjük. 15 perc pihenés után két egyforma súlyú, kb 24 cm átmérőjű pizzalapot formázunk, a kinyújtott pizzalapokat néhány helyen megszurkáljuk.
Ha nem teszünk bele élesztőt, máris süthetjük. Élesztővel 30 percet kelesztjük és 12-14 percig elősütjük.
Érdemes szilikon lapon sütni, hogy ne ragadjon le. A pizzalapokot ezután feltétekkel együtt készre sütjük.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.