Részletes termékinformáció
Genetikailag módosítatlan termék.
A szójakocka sokféle formában kapható, például kockák, szeletek vagy granulátum formájában. Az elkészítése általában azt jelenti, hogy a szójakockát forró vízben vagy más folyadékban fel kell puhítani, majd felhasználni különböző receptekben. A szójakocka gazdag fehérjeforrás, és sok vegetáriánus és vegán ételben alkalmazzák a hús helyettesítésére.
Allergének:
Nyomokban tartalmazhat mustármagot, zellert.
Tápérték 100g termékben:
Energia 1495 kJ
Fehérje 50%
Szénhidrát 30%
Növényi zsír 1,50%
Felhasználás:
A szójakocka használata függ a recepttől és a személyes ízléstől. Különböző fűszerekkel és ízesítőkkel kombinálva készíthet belőle leveseket, pörköltet, curryt és egyéb ételeket. Szolgálhat hús helyettesítőként vagy egyéb fehérjeforrásként is az étrendben.
Tárolás:
Napfénytől védve, száraz helyen tárolandó.
Figyelmeztetés:
Néhány ember allergiás lehet a szójára, ezért érdemes ellenőrizni az ételösszetevőket, ha valaki érzékeny a szójára.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.