A szarvasgombával ízesített balzsamos szilvalekvárunk szatmári szilvalekvárból készül. A hagyományos szatmári szilvalekvárt egy napig, cukor hozzáadása nélkül főzik, a végeredmény szuroksűrűségű, egyedülállóan gyümölcsös-mandulás karakterű szilvakivonat. Ezt az intenzív, élénk lekvárt egészítik ki szépen a szarvasgomba erőteljes, vad aromái.
Ízesítésre és önmagában való fogyasztásra, sós és édes ételekhez is ajánljuk.
Felhasználási javaslat
– Önmagában evőkanállal fogyasztva
– Nagyvadak és vízi szárnyasok kísérő mártásaként
– Lágy és érlelt sajtok, grillezett érlelt sajtok, sajtos pirítós kísérőjeként
– Tormával, vagy tormás szószokkal keverve
– Erdei gyümölcsös, étcsokoládés, mákos mártások, krémek, édessége ízesítésére, díós, mandulás tészták, torták töltelékeként, tejszínes, vaníliás pudingokkal tálalva
– Konyakkal, vörösborral készített, flambírozott gyümölcsökhöz
Összetevők: szilvalekvár,balzsamecet sűrítmény, cukor, szarvasgomba 5% (Tuber aestivum), aroma
Allergén információ: allergéneket nem tartalmaz.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.