Részletes termékinformáció
A csicseriborsó kitűnő növényi fehérje és rostforrás. Mivel élelmi rostokban gazdag, így támogatja emésztésünk munkáját. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a vérnyomás normalizálásához, segíti a koleszterin kiürülését szervezetünkből. Lassú felszívódású és emésztést serkentő, emiatt mérsékli a vércukorszint hirtelen megemelkedését és ingadozását.
A csicseriborsó bőségesen tartalmaz karotint, B1-, B6- és E-vitamint, az ásványi anyagok közül pedig vasat, magnéziumot, cinket.
Összetevők:
csicseriborsó liszt 96%; rizsliszt
Felhasználás:
Tegyük a kívánt mennyiséget bő, forrásban lévő sós vízbe, és főzzük 3-5 percig, leszűrjük és bő vízzel öblítsük át. A hagyományos tésztával megegyező módon fogyasztható. Ízlés szerint tálaljuk.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. december
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.