A keserű anyagok révén étvágycsökkentés, méregtelenítés, édesség fogyasztásának csökkenése, jó közérzet megteremtése, zsíros ételek semlegesítése, májfunkciók-, emésztés segítése.
A keserű anyagok fogyasztása jobb immunrendszert eredményez, serkentik az emésztőnedveket (májat, epét, hasnyálmirigyet, vékony- és vastagbelet). A szív-és érrendszert is védik. Serkentik a nyálkiválasztás és a gyomornedv képződését is, ami növeli az emésztőenzimek termélését.
Fogyasztási javaslat: 7-10 cseppet vízben, teában vagy joghurtban elkeverve étkezés előtt vagy után fogyasszunk napi 2 maximum 5 alkalommal. Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.
Összetevők: alkohol, víz, levendulavirág, cickafark,
galangal gyökér, enciángyökér, angyalgyökér,
édeskömény gyümölcsök, kömény, fahéj kéreg,
pitypang gyökér, majoránnafű, gyömbér
gyökér, keserű narancshéj, szegfűszeg,zedoárgyökér, izlandi moha, kardamom
gyümölcsök, koriander gyümölcsök
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.