NATURA SZEZÁMPEHELY A natur (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak.
A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek között vezetik át.
A natur gabonák (búza, rozs, árpa, zab, köles, rizs, kukorica, hajdina, szezám, szója... stb) fogyasztását pelyhesítve még azok is könnyen megszokják, akiknek a rostosabb táplálkozás emésztési nehézséget okoz.
A pelyhes ételek laktatók, anélkül, hogy a szervezetet megterhelnék.
Könnyen és gyorsan elkészíthető, egészséges és változatos ételek nyersanyagai.
Elkészíthető saját keverésű müzliként, levesbetétnek, vagy főzelék sűrítésére egyaránt alkalmas.
Enyhén megpirítva különleges ízhatást kölcsönöz a levesnek, főzeléknek, hamis fasírozottnak.
Általános javaslat: 1 rész pehely 2 rész vízzel.
Felforrás után a tűzet/áramot kikapcsolni és a félretett kása másnapra fogyasztható. Hűtőben tároljuk.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.