NATURA ZABPEHELYLISZT A zabpehelylisztet a kész zabpehely őrlésével, majd frakcionálásával állítják elő, így a liszt tartalmazza a zabpehelyben lévő összes biológiailag fontos alkotóelemet. Kiválóan alkalmas mártások, főzelékek sűrítéséhez, töltelékes áruk készítéséhez, panírozáshoz.
A zab önmagában sikérmentes, ezért a pékárukat ki kell egészíteni egyéb sikértartalmú lisztekkel, vagy tegyünk hozzá búzasikért.
A zabliszt vízes keveréke önmagában erősen ragad, illetve nyálkás, csúszós. Ez a tulajdonsága azonban a gyomorban előnyösen hasznosul, mivel a nyálkaképző hatás a gyomorfalat védi.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.