Fekete retekmag csíráztatásra
Latin megnevezés: raphanus sativus
TERMÉKJELLEMZŐK:
Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra
Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz
Csíráztatás: 12 óra áztatás után Csírázási idő: 3-5 nap. Az 5. napon jelentős hozamnövekedés várható, érdemes megvárni.
Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.
Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!
Allergének a termékben: a csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. A magvak átmosásával ez a felületi szennyeződés csökkenthető.
Kiváló minőségű, magas tápanyagtartalmú termék. A magok gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek segítenek a szervezet egészséges működésében.
A retkek magjai rendkívül alacsony zsírtartalommal rendelkeznek, így kiváló választás az egészségtudatos életmódot folytatóknak. Magas rost- és fehérjetartalmuknak köszönhetően jelentősen hozzájárulnak a teltségérzet eléréséhez étkezés után. Az antioxidánst tartalmazó retkekmag segíti az immunrendszer erősítését is.
Könnyen elkészíthető salátaöntetekhel vagy smoothie-val is fogyasthatod őket, de akár süteménynyi díszeknek is használhatod őket!
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.