Kényelmi keverék rugalmas piskóta készítéséhez.
Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra. A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. Fehérje forrás.
Használata:
Hozzávalók: 6 db M-es méretű tojás, 60 g Dia-Wellness 1:2 cukorhelyettesítő VAGY 120 g Paleolit Almacukor. A tojásokat óvatosan szétválasztjuk. A tojássárgáját a cukorrésszel habosra keverjük, a tojásfehérjét kemény habbá verjük majd hozzáadjuk a sárgájához. A lisztet óvatosan keverjük hozzá, nehogy összetörjük a habot. Kilisztezett tortaformában 180°C-on aranybarnára sütjük.
Összetevők: búzaliszt, búzafehérje, élelmirost, zabpehelyliszt, tejfehérje, étkezési sav,tejsav, emulgeálószer:E471, búzakorpa, növényi zsír( repce), lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.