Csökkentett szénhidráttartalmú alap tejbegíz készítéséhez édesítőszerekkel. Könnyen, gyorsan elkészíthető.
A cukor helyett eritritet tartalmazó ételek fogyasztása a fopgyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása.
Használata: 60 g DW tejbegíz alapport 3,5 dl forró tejbe öntünk, és folyamatos keverés mellett felforraljuk.
Összetevők: búzadara 45 %, tömegnövelőszer: polidextróz, élelmi rost(búza, kukorica, cikória), édesítőszer: eritrit, steviol-glikozidok, t6ejfehérje, maltodextrin, sűrítőanyag: xantan, aroma
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.