Allergén: mandula, tojás
Felhasználás: A tésztát ötszörös mennyiségű forró, lobogó,sós vízbe tesszük, és óvatosan keverve 6-10 percalatt puhára főzzük. Vagy: újraforrástól számítva 2percig főzzük, majd lefedve, levéve a tűzről, puháraduzzasztjuk.
Összetevők: paleolit tésztaliszt(rezisztens tápiókakeményítő,olajos maglisztek(kókuszliszt,mandulaliszt,)élelmi rost,(vízben oldódó és nem oldódó) teljes tojáspor,almaliszt,tojásfehérjepor,só(1,3%)),teljes tojás,víz
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.