Új, gluténmentes receptúra!
Készíts pillanatok alatt ízletes vega ebédet vagy vacsorát a Vegabond tökmagos fasírtporból! Tálalhatod különböző hüvelyesekkel vagy gabona köretekkel és sült zöldségekkel, de akár salátába is beleteheted.
Elkészítési javaslat serpenyőben: kb. 220 ml vízzel keverd össze a fasírtport, majd 6-8 percig hagyd állni, ezután formázz a masszából golyókat és forró olajban süsd őket aranybarnára.
Elkészítési javaslat sütőben: A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsütheted.
Tipp: Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá.
Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, hajdinaliszt, napraforgó-dara, tökmag-dara (8%), burgonyapehely, szezámmag, vöröshagyma granulátum, tengeri só, inaktív élesztőpor, fűszerkeverék (pritamin paprika, őrölt római kömény, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), őrölt gyömbér, curry (mustármagot tartalmaz), őrölt feketebors, fokhagymapor)
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.