Kuszkusz? Mi lehet ez a mókás nevű étel? Ha eddig még nem találkoztál vele, most elmondjuk mi a kuszkusz és mire jó!
A berber eredetű kuszkusz durumbúza-darából készül, eredetileg kézzel sodorták a meggőzölt darát picurka gombócokká, majd lisztben hempergették meg. Óriási előnye, hogy tényleg villámgyorsan megvan, így ha idő szűkében vagy, ez remek választás.
Elkészítési javaslat: a kuszkuszt öntsd másfélszeres mennyiségű, lobogó, zöldfűszeres vízbe, húzd le a tűzről és fedő alatt 10 percig pihentesd. Párolt zöldségekkel, sült (gabona)hússal összekeverve ínycsiklandó főételként tálalhatod.
Összetevők: durumbúza (acélos durumbúza darája)
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.