Mi a szőlőmagliszt? Miért jó? Mire használd?
A Cabernet Sauvignon szőlő apró magjainak- és héjának finom őrleménye. A szőlőmagolaj kinyerése után a megmaradt alkotórészeket értékes lisztté őrlik, hogy a benne található tápanyagok felszínre kerülhessenek és a szervezetbe kerülve kifejthessék jótékony hatásukat.
A szőlőmaglisztben értékes rostanyagok, fehérje, olaj, mikro anyagok és nyomelemek is találhatóak.
Naponta 1-2 teáskanálnyi mennyiség fogyasztása jótékony hatású. Keverheted teába, kávéba, kefírbe, joghurtba vagy 5-7%-ban liszthez adagolva süthetsz belőle süteményeket vagy akár kenyeret is.
Külsőleg is alkalmazható: kozmetikai pakoláshoz keverve bőrödet is táplálhatod vele!
Összetevők: Cabernet Sauvignon szőlő magjának és héjának őrleménye
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.