A rizs főként foszfort, vasat és magnéziumot tartalmaz. A szervezet számára hasznos szénhidrátok, növényi rostok, B1-, valamint B2 vitaminok, esszenciális aminosavak és fehérjék szintén megtalálhatóak benne.
A Barna rizsliszt levesek, főzelékek és szószok sűrítésére tökéletes, sütéskor azonban nem árt észben tartani, hogy a belőle készült tészta nehezebben kel meg, mint a fehér rizslisztből készült!
Összetevők: barna rizsliszt
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.