Kókuszból édesítőszer? Az hogy lehet? A kókuszt Te is ismered, hisz sütemények és keleties ízvilágú ételek finom kiegészítője, de ez számodra is újdonság?
A kókuszcukorból vagy más néven pálmacukorból készített szirup a kókuszpálma virágának nektárjából kinyert természetes édesítőszer. A dél-kelet ázsiai régióban már régóta használják, hazánkban azonban csak mostanában vált népszerűvé. Glikémiás indexe alacsonyabb a cukorénál, a mézénél és az agave szirupénál is. Íze egyáltalán nem kókuszos, inkább karamelles jellegű. Utóíze nincsen, édesítő értéke pedig a cukoréhoz hasonló.
A vegetáriánus, vegán- és paleo étrendekben is elfogadott édesítőszer.
Ajánljuk kávéhoz, teához, süteményekhez, joghurthoz, koktélokhoz, smoothiekhoz és keleti ételek készítéséhez!
Összetevők: kókuszvirág cukor, víz
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.