Más néven snidling, de fűszerű megjelenése miatt hívják pázsithagymának is.
Szárított változata főzés közben felveszi az étel nedvességtartalmát és így részben visszanyeri friss alakját. Csak a főzés végén érdemes az ételhez adni, erőteljes aromája miatt.
Bármilyen ételbe felhasználhatjuk, melyben hagymára van szükség. Vaj és sajtkrémek, valamint mártások, saláták készítéséhez nagyszerű alapanyag.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.