Ez az indiai fűszerkeverék, kifejezetten a tandoori kemencében, magas hőfokon sült csirkéhez készült. A csirke darabokat tandoori masalába és joghurtba pácolják, nyársakra húzzák és megsütik. Az elkészült hús rózsaszínű, aromás illatú és átjárja az összetevők fantasztikus íze.
Összetevők: koriander, mustármag, cékla, görögszénamag, feketebors, vöröshagyma, fahéj, fokhagyma, római kömény, szerecsendió, gyömbér, zöld kardamom, szegfűszeg, fűszerpaprika, chili, zeller, babér, (Természetes színezékek: paprika kivonat, kurkuma kivonat, E172), citrom olaj, citromsav.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.