Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó legfeljebb 24 órán át.Összetevők: lazac (Salmo salar / Norvég akvakultúra) darabok, repceolaj, ivóvíz, konyhasó, fűszerek.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.