Tradicionális Kínai Gomba tea
Az immunrendszer támogatására.
Összetevők: Gombakeverék kivonatok és őrlemények (Shiitake gomba, Pecsétviasz / Ganoderma gomba, Cseppkő gomba, Gyapjas tintagomba, Cordyceps tibeti gomba, Mandula gomba, Hamvaskéreg gomba).
Ajánlott adagolás: napi két csésze tea elfogyasztása javasolt.
Elkészítési mód:
Tea formában: 1 filter (2,2g) gomba keveréket 2dl forró vízben 10-15 percig állni hagyjuk. Az aranyszínű, gomba illatú tea önmagában, ízesítés nélkül is fogyasztható.
Leves formában: 250g csirke- vagy pulykahús, 1-2 szál újhagyma, 3-5 szelet gyömbér, só, fűszer. A felkockázott húsról 5 perc forralást követően leöntjük a főzővizet, átmossuk a húst, ezzel alaposan megtisztítjuk azt. Újra felöntjük 1, 5 liter vízzel, és valamennyi összetevőt, a fűszerekkel és 3-4 filter gombakivonattal együtt 2-3 órán keresztül főzzük, így kellemes gomba illatú és ízű, tartalmas levest készíthetünk.
A Ganoderma gomba hatóanyagai segítik az immunrendszer hatékony működését.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.