A kókuszvirág cukor kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Színe barna, állaga hasonló a kristálycukoréhoz. Jól karamellizálható, Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás.
Édesítsük ételeinket egészségesebben! Magas a vitamin tartalma, nem fehérített lassan felszívódó természetes édesítőszer.
Kiváló desszertek, ételek édesítésére, sütemények készítéséhez, kávé tea ízesítésére.
Ez egy természetes édesítőszer. A kókuszpálma nedvből készítik, amely a kókusz növény cukros keringőfolyadéka
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.