A zab laktató, rostban gazdag, alacsony kalóriatartalmú lassan felszívódó szénhidrát, ami ráadásul alacsony glikémiás indexű. Magas tápértéktartalom, gazdag kalcium forrás, jó hatással van a csontok és a fogak állapotára. Könnyen emészthető, rostanyaga segíti az emésztőrendszer munkáját. A zab gluténmentes, egészen pontosan természetes formájában az. A zab főzése egyszerű, 1-2 órára beáztatjuk, majd kétszeres mennyiségű vízben puhára főzzük. Köretként is használhatjuk, szaftos ételekhez, pörköltek mellé vagy egytálételekbe is tökéletes.
Tájékoztató:
Mindazonáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalon található információk pontosak és naprakészek legyenek, azonban cégünk nem vállal felelősséget az esetleges elírásokból, pontatlanságokból vagy az időközben változó összetevőkből, allergén jelölésekből, és egyéb információkból eredő károkért. Az aktuális és pontos információk érdekében kérjük, hogy minden esetben olvasd el a termék csomagolásán található adatokat.
A weboldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az 2001. évi CVIII. törvény, a 2013. évi CLV. törvény és a 2008. évi XLVII. törvény alapján nem minősülnek ajánlattételnek vagy szerződéses kötelezettségvállalásnak, így cégünk nem vállal felelősséget a weboldalon közölt információk pontosságáért és teljességéért.